От финала на Ергенът 3 мина вече седмица, но неочакваната развръзка

...
От финала на Ергенът 3 мина вече седмица, но неочакваната развръзка
Коментари Харесай

Как Валерия от Ергенът 3 се подигра с Алек Младенов

От финала на Ергенът 3 мина към този момент седмица, само че неочакваната развръзка продължава да е една от най-коментираните тематики - както от потребителите в обществените мрежи, по този начин и някои известни персони, а и от самите участнички в любовното риалити. 
 Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3
Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3

Актьорът за следващ път показва възприятие за комизъм и самоирония

Освен една от финалистките Магдалена Томова, отпадналата малко преди последния епизод Валерия Дакова също реши да изрази своето мнение за решението на Алек Младенов. Направи го тъкмо в собствен жанр - смело, провокативно и малко нецензурно.

Красавицата, която имаше много горещи моменти в Ергенът 3, разгласява в профила си в Instagram видео, в което я виждаме облечена в мъжки костюм. Тя влиза в ролята на Алекс в последните минути на сезона, когато вместо очи в очи, той оповестява на двете финалисти, че не избира нито една от тях, посредством видео обръщение.

употребява нецензурно определение за Младенов, от което проличава какъв брой е разочарована от държанието му. Тя намерено го иронизира и за това, че се е целувал с съвсем всички и си е мислил, че знае какво прави.

Подиграва му се и за и това, че слуша майка си за всичко и когато тя му споделя да си тръгне, той го прави. А най-после, отвън кадър, дава последната роза точно на нея.
 Магдалена Томова за Алек Младенов след
Магдалена Томова за Алек Младенов след " Ергенът "

Какво показа една от претендентките за сърцето на Алек

Във видеото са инсталирани и същинските реакции на Магдалена и Надежда, които видяхме във финалния епизод на Ергенът 3. А обявата на Валерия събра над 27 хиляди лайкове и хиляди мнения, които поддържат нейната подигравка и подлагат на критика неговото поведение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР